Ønsker du at blive kontaktet vedrørende tilbud?

- venligst udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Tilbud form

Fliserens

Fliserens – Hansons Service tilbyder afrensning af fliser på højt niveau!

Det er altid rart med præsentable fliser i indkørslen, haven og på terrassen. Ikke mindst når man selv gerne vil nyde en hårdt tiltrængt, afslappende stund.

Men det kan være en omstændig og tidskrævende opgave at holde fliserne ved lige.

Der er mange metoder at overveje, og man har måske ikke lige det rigtige værktøj. Det kan også være, at man bare hellere vil bruge sin knappe fritid på, faktisk at slappe af, i stedet for at skulle bakse med algebelægninger, mos og alt muligt andet.

Her kan vi hjælpe. Hansons Sevice  tilbyder professionelle og holdbare løsninger inden for fliserens – Uanset om det drejer sig om alger, mos eller flisepest. Vi afrenser både beton, fliser, granit og sten.

Vi renser faktisk også facader.

Den helt store fordel ved at få en professionel til at foretage fliserensningen er, at du er sikker på, at arbejdet bliver udført ordentlig. Brug af de forkerte produkter eller forkerte metoder kan faktisk skade dine fliser for bestandigt.

Desuden er en professionel fliserensning en langtidsholdbar løsning. Du slipper derved for at skulle bekymre dig om grimme fliser i lang tid fremover.

Det vigtigste for os, er at levere et godt resultat, med kundens behov og ønsker i fokus. Kvalitet går man ikke på kompromis med, i Hansons Service.

 

Fliserens med omtanke

Vi afrenser altid fliserne med vores hedtvandsanlæg, som er en miljøvenlig og skånsom måde at rense på. Vores metode er meget effektiv og miljøvenlig, uden giftige kemikalier.

Opsugning af vandet og oprydning er altid en del af vores arbejde! Det vil altså sige, at der bliver aldrig efterladt et halvt resultat med mudder og jord her og der. Vi rydder altid  pænt op efter os.

Hvis det ønskes, lægger vi fugesand efter endt afrensning. Fugesand er prikken over i’et, som gør helhedsbilledet så godt som nyt.

Imprægnering af fliserne

Imprægnering er simpelthen en måden, hvorpå vi passer ekstra godt på fliserne.
En imprægnering er noget vi ALTID anbefaler, da det beskytter og mætter overfladen i fliserne, som vil være blottet og mere porøst efter en afrensning.
Fliserne vil altid være mere udsatte uden imprægneringen, da afrensningen fjerner den (uønskede) belægning, de har haft, og derfor er mere modtagelig for alger, flisepest, mos osv. efterfølgende.

 

Hvad koster fliserens?

Vores priser er selvfølgelig individuelle alt efter hvilken opgave vi skal udføre.
Men som hovedregel er vores priser følgende;

69,- pr. m2

Udlægning af sand koster 5,- pr. kg.

Herudover giver vi 15 års garanti, hvis man skriver abonnement, hvor vi kommer og efterbehandler 1 gang hvert år.

Priserne er inklusive moms.

Vi dækker hele Sjælland.

Se fotografierne nedenfor, og lad dem tale for sig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud

Kontakt form
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 209.72MB
70231870
Kontakt os