Ønsker du at blive kontaktet vedrørende tilbud?

- venligst udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Tilbud form

Graffitirens

Graffiti – er du blevet ramt?

Graffiti er et stort problem. Særligt i København og andre større byer, bliver mange ejendomme hver dag vandaliseret – til stor frustration virksomheder og beboere.

Problemet er tilmed stigende. For eksempel brugte DSB i 2003, 3 mio. kroner på graffitirensning. I 2018 var tallet 40 mio kroner! Altså en 13 dobling på 15 år.

Vi oplever, at præcis samme tendens gør sig gældende hos virksomheder, boligforeninger og andre. Er du blevet ramt, er du derfor på ingen måde alene.

 

Uden graffitirens spreder problemet sig

Ydermere er der en kedelig tendens til, at graffiti spreder sig. Når først én facade er blevet ramt, ser andre graffiti malere det som en invitation, og vi oplever derfor meget ofte, at omkringliggende facader og bygninger bliver ramt af graffiti, hvis de ikke bliver afrenset med det samme.

Det er derfor vigtigt at reagere hurtigt, når du bliver udsat for graffiti. Uden hurtig graffitiafrensning af de ramte områder, vil problemet gribe om sig – og det samme vil omkostningerne til at udbedre skaderne.

Kontakt os gerne, hvis du er blevet ramt. Vi er altid klar med et godt råd og et uforpligtende tilbud.

 

Graffitirens kræver ekspertise

Afrensning af graffiti er et relativt teknisk område som kræver ekspertise, indsigt og – ikke mindst – det rigtige værktøj. Alle kan give sig i kast med klud og svamp men resultatet står sjældent mål med indsatsen.

Det er nemlig rigtig svært at afrense en overflade for graffiti. For det første er den maling der bliver brugt, ofte vejrbestandig og modstandsdygtig overfor almindelige forsøg på afvaskning og afrensning. For det andet opstår der nogle kemiske forbindelser mellem malingen og overfladen, som er med til at vanskeliggøre afrensningen.

For at gøre det hele endnu mere kompliceret, spiller det en stor rolle, hvilken type maling og hvilken overflade der er tale om, i hvert enkelt tilfælde.

Det er derfor nødvendigt at vurdere hver enkelt sag, og bruge de metoder, de midler og materialer, der er de rigtige i lige præcis dén sammenhæng.

 

Undgå at udøve skade på facader og bygningsdele

Ja, man kan faktisk hurtigt komme til at udøve skade på både bygningsdele og omkringliggende materiel, hvis man griber det forkert an.

Det hænger for det første sammen med, at mange af de midler man bruger til graffitirens er udviklet til specifikke overflader. Kommer de i kontakt med andre typer overflader kan det derfor betyde nedbrydning eller skade på materialet som overfladen består af.

Er derfor eksempel tale om en pudset overflade, vil de specifikke midler der er valgt til opgaven, kunne have destruktiv indvirkning på andre materialer.

Det er derfor også vigtigt at sikre, at cykler, maskiner eller andet materiel er fjernet eller korrekt afskærmet.

Det er derfor vigtigt at rådgive sig med en ekspert, inden man kaster sig ud graffitirens

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning i forhold til alle overvejelser omkring graffitirens.

Vi sidder klar til at hjælpe, og vi kan altid give dig et uforpligtende – enten over telefonen eller på stedet.

 

Brug en ekspert – og få tryghed

Hos Tino Hansons Service har vi mange års erfaring i graffitirens på alle typer af facader og overflader. Vi kan derfor, yde professionel vejledning og udførelse af alle typer graffitirens opgaver.

Vi bruger altid vores princip om Den mildeste metode. Det er en metode, vi har udviklet gennem vores mange år i branchen. Den går ganske enkelt ud på, at vi arbejder så skånsomt som overhovedet muligt – både i forhold til den enkelte facade og i forhold til miljøet.

Vi går meget op i kvalitet, og vi vil til hver en tid hellere sige nej, end at udføre et halvt stykke arbejde. Det sker dog sjældent at vi må sige nej, da vores erfaring og kunnen, er stor.

Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

 

Sådan udfører vi graffitirens

Vi starter altid med at lave en individuel vurdering af dét underlag, der skal renses på, før vi går i gang med en opgave. Derved sikrer vi det bedst mulige resultat.

Alt hvad der skulle være af nødvendig information til kunden, bliver der informeret om, og så går vi ellers i gang med opgaven.

Der tages hensyn til hastesager så vidt muligt, og vi påtager os gerne specielt avancerede opgaver.

Vi benytter forskellige metoder til at afrense graffiti – afhængig af den enkelte opgave. Der kan være tale om hedvandsafrensning, højtryksspuling og afrensning med kemi. Ingen opgaver er ens. Det vigtigste for os, er at levere et godt resultat, uden skader på bygningen, og uden at skade miljøet.

Er der tale om en udsat bygning, der gentagende gange er blevet udsat for graffitihærværk, vil vi til enhver tid foreslå, at få lavet en antigraffitibehandling. Simpelthen fordi, bygningen har bedst af at få en antigraffitiimprægnering efter endt afrensning, hvis man allerede ved, at problemet med graffiti vil gentage sig.

Imprægneringen vil beskytte underlaget mod graffitimalingen, som ellers er hurtig til at trække ind under overfladen og hærde. Det vil resultere i, at der kanforekomme “skygger” af graffitien, efter den er blevet afrenset. Her vil antigraffitien have en præventiv virkning fremover.

 

Gentagne problemer med graffiti? – Få et abonnement

Er du virkelig hårdt ramt med gentagne graffitiangreb, tilbyder at lave en abonnementsordning, hvor vi jævnlig tilser ejendommen og afrenser, hvis der er kommet graffiti.

Vi sammensætter den naturligvis 100% efter dine behov.

Kontakt os, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Graffitirens er vores absolut speciale, og vi tøver ikke med, at kalde os Danmarks bedste.

Se mere om vores priser og forpligtelser, eller kontakt os i formularen til højre, pr e-mail eller på 70 23 18 70

 

 

Send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud

Kontakt form
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 209.72MB
70231870
Kontakt os