Ønsker du at blive kontaktet vedrørende tilbud?

- venligst udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Tilbud form

Om os

Vi er en mindre virksomhed med servicemindede og kompetente medarbejdere, der er bygget op omkring et ganske enkelt princip, nemlig at yde service på absolut højeste niveau med tilfredsstillende resultater hver gang for virksomheder, private og boligforeninger.

Vi er specialiserede i spuleopgaver, om det så drejer sig om graffitiafrensning, facaderens, fliserens eller særlige spuleopgaver, der skiller sig ud. Vi har det nødvendige udstyr til enhver opgave.

Hansons Service kan tilbyde både rengøring og vedligeholdelse af din ejendom, lige fra trappevask til viceværtsopgaver. Desuden kan vi servicere dig med henblik på glatførebekæmpelse i og udenom din bebyggelse om vinteren og vedligehold af de grønne områder i sommerhalvåret.

Hansons Service råder over en moderne maskinpark til alle disse opgaver, samt personalet der har erfaringen i at udføre dem.

Vi besidder en lang række special-kompetencer som vi kan tilbyde som enkeltstående serviceydelser eller som en integreret del i et løbende samarbejde.

Vi har et solidt samarbejde med dygtige VVS-og Kloakfirmaer ved større vandskader og udslip, som vi naturligvis rykker ud til på alle tider af døgnet.

Kort og godt: Vi udarbejder i samråd med dig, den aftale du ønsker og tager hensyn til det behov du måtte have.

Send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud

Kontakt form
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 209.72MB
70231870
Kontakt os